BeoLab Receiver 1

immaculate wireless sound

Bang & Olufsen biedt u de mogelijkheid om iedere willekeurige luidspreker uit ons portfolio nu ook naadloos in onze Immaculate Wireless Sound-oplossing te integreren. Koppel de BeoLab Receiver 1* aan een conventionele Bang & Olufsen-luidspreker van uw keuze en u kunt genieten van weergaloos geluid - draadloos geluid. Creëer de thuisbioscoopbeleving van uw dromen of stel een muzikaal landschap samen dat zijn gelijke niet kent. De combinatiemogelijkheden zijn schier eindeloos – de keuze is geheel aan u.

De BeoLab Receiver 1 functioneert met alle types luidsprekers, conventioneel bekabeld en draadloos. Dit biedt u de unieke mogelijkheid en vrijheid om luidsprekers van uw keuze in uw installatie op te nemen. Combineer de BeoLab 18, onze nieuwe draadloze luidspreker met een indrukwekkend design, met een set compacte BeoLab 3-luidsprekers of voeg extra diepte en bassen toe met behulp van de BeoLab 19, onze ongeëvenaarde subwoofer. U mag het zeggen.

Immaculate Wireless Sound biedt u uitmuntend draadloos geluid en bevrijdt u van een wirwar aan luidsprekerkabels. Het systeem is gebaseerd op de baanbrekende WiSA-technologie, een technologie die speciaal werd ontwikkeld om apparatuur naadloos samen te laten functioneren. Dankzij dit concept kunt u iedere Bang & Olufsen-luidspreker probleemloos combineren met een willekeurige WiSA-compliant televisie, AV-receiver of muzieksysteem.

Om de voordelen van Immaculate Wireless Sound ten volste te kunnen begrijpen, nodigen we u uit om het concept in detail te verkennen. 

BeoLab-transmitter-Bang-Olufsen-Nijmegen.jpg

PRIJS v.a.

€ 195

TECHNISCHE SPECIFICATIES BEOLAB RECEIVER 1

AFMETINGEN (H x B X D)
8 x 8 x 2.8 cm

AANSLUITINGEN
1 Power Link (RJ45) 
Stroomnet

Offerte aanvragen

Gerelateerde producten