BeoVision Eclipse

Glashelder geluid

Met de combinatie van de schoonheid van OLED 4K-beeldkwaliteit en 's werelds beste tv-geluidssysteem weet de nieuwe BeoVision Eclipse de tv-ervaring voorgoed te veranderen.

De BeoVision Eclipse nodigt u uit om dierbare momenten met uw familie te beleven, terwijl u lekker ontspant en samen geniet van de ultieme bioscoopervaring.

Download de BeoVision Eclipse brochure

BeoVision-Eclipse-zij-aanzicht-Bang-Olufsen-Nijmegen-Enschede.jpg
BeoVision Eclipse van Bang & Olufsen Nijmegen, Enschede en Uden.

Prijs v.a.€ 8.100

De BeoVison Eclipse is verkrijgbaar in 55 en 65 inch, en biedt uitzonderlijke OLED 4K HDR-beeldkwaliteit met Dolby Vision™-technologie. OLED heeft het vermogen om een oneindig contrast en een perfecte zwartweergave te bieden waardoor de levendige beelden trouw aan het origineel worden weergegeven. Dat is de magie van deze zelfverlichtende OLED-pixels.

SUPERIEUR GELUID
De TV SoundCentre is uitgerust met een geïntegreerd 3-kanaals systeem van 450 watt, dat zelfs de krachtigste soundbars op de markt omver blaast. Met de mogelijkheid om tot wel acht draadloze, of juist bedrade, speakers aan te sluiten, hebt u de complete vrijheid om de ideale surround soundbeleving te creëren.

UW ENTERTAINMENT CENTER
De spectaculaire BeoVision Eclipse is enorm veelzijdig en biedt veel meer dan een gewone tv. Met ingebouwde Chromecast™-technologie, Multiroom-connectiviteit en geïntegreerde muziekstreamservices, heeft u de vrijheid om elke vorm van entertainment af te spelen op de manier die u wilt.

Een scherp glazen scherm dat dwars door de behuizing van natuurlijk aluminium snijdt. Het is een gedurfd en uitgesproken designstatement van beeld en geluid in perfect evenwicht.

Laat de BeoVision Eclipse op magische wijze tegen de muur zweven met de geïntegreerde muurbeugel, of plaats hem op de flexibele, gemotoriseerde vloerstand – de keuzes voor de plaatsing zijn net zo elegant als de tv zelf.

Specificaties Beovision Eclipse

DESIGNER
Torsten Valeur, David Lewis Designers

GEWICHT
55": 33,1 kilogram
65": 41,8 kilogram

Vloerstand: 25,2 kilogram
Muurbeugel: 8,0 kilogram

BEELD
OLED 4K HDR met Dolby VisionTM Perfect zwart, brede kijkhoek, groot kleurbereik Dual tuner voor aansluiting van een externe USB harde schijf voor opnames (afh. van de markt).

PLAATSINGSMOGELIJKHEDEN
Handmatig te bedienen muurbeugel verstelbaar tot een hoek van max. 60° t.o.v. de wand Gemotoriseerde muurbeugel met afstandsbediening instelbaar tot een hoek van max. 60° t.o.v. de wand Gemotoriseerde vloerstand met afstandsbediening instelbaar tot een hoek van max. 90 ° naar weerszijden

GELUID
Geïntegreerde actieve 3-kanaals stereo (centraal en stereo)1 x 1" tweeter2 x 2,5" driver met volledig bereik3 x 4" midrange/woofer Versterkers1 x 50 watt voor centrale tweeter2 x 50 watt voor full-range driver3 x 100 watt voor midrange/woofer Geïntegreerde 7.1 surround-soundmodule Adaptive Bass Linearisation Geluidsmodi en luidsprekergroepenTrueImage up- en downmixing Geïntegreerd Immaculate Wireless Sound-concept voor een complete draadloze surround-oplossing met aansluiting van maximaal acht luidsprekers Geïntegreerde Multiroom-technologie

KAST
Natuurlijk aluminium en zwart

KLEUREN
Purple Heart, Infantry green, Forged Iron grey, Parisian Night Black

Offerte aanvragen

Gerelateerde producten