BeoVision Avant

EEN ONTWERP DAT NIEMAND
ONBEROERD LAAT

Iedere BeoVision Avant wordt grondig getest en geperfectioneerd alvorens
de televisie de fabriek verlaat. Het gaat om een exquis proces waarbij technologie
en finesse centraal staan om uiteindelijk een Ultra High-Definition (4K) beeld van
een ongeëvenaarde kwaliteit te kunnen bieden.

De BeoVision Avant is verkrijgbaar in 55", 75" en 85".

Download de BeoVision Avant brochure

beo_avant_product-detail3.jpg
Beovision Avant

PRIJS v.a.

€ 8.295

Beovision Avant

Aanpassing contrast

Ook wanneer het scherm wordt ondergedompeld in helder daglicht, zorgen de contrast regulerende algoritmes ervoor dat de schaduwen pikzwart blijven - voor een ontspannen kijkbeleving die de ogen niet vermoeit.

Beeld met contrast

Beleef extreme sporten en actiebeelden met een ongekende helderheid, dynamiek en precisie. Het Ultra High-Definition-scherm biedt local dimming verdeeld over ruim 8 miljoen pixels, zodat zelfs de kleinste beweging van de actie u niet zal ontgaat.

De BeoVision Avant is uitgerust met Adaptive mode, waardoor het beeld voortdurend en automatisch wordt aangepast. Daarnaast kunt u uit enkele specifieke instellingen kiezen waarmee u uw kijkbeleving kunt optimaliseren en aanpassen aan uw voorkeuren voor gaming, het kijken naar uw favoriete films of het afspelen van externe media-content.

Anti reflectielaag

Dankzij de anti-reflectielaag aan de voor- en achterkant van de perfecte, dubbellaagse, gepantserde glasplaat van de BeoVision Avant wordt storende weerkaatsing op het scherm met ruim 98% gereduceerd.

Bewegend geluid

De BeoVison Avant is één vloeiende beweging. Een ongeëvenaard samengaan van Ultra High-Definition (4K)-beeld en iconisch Bang & Olufsen-geluid dat zich voor uw ogen afspeelt. 

Precisie volgens de strenge maatstaven van Bang & Olufsen; de BeoVision Avant geeft een nieuwe betekenis aan televisiegeluid. Het 3-kanaals luidsprekersysteem is uitgerust met drie tweeters, drie units voor de middentonen en twee krachtige drivers voor de bassen.

Het resultaat is een samensmelten van helderheid en vermogen, de ultieme belichaming van Bang & Olufsen's toewijding aan het creëren van ultieme geluidsbelevingen.

De centrale luidspreker bevindt zich direct onder het scherm; de heldere stemweergave brengt u als het ware nog dichter bij de acteurs. U hoort de kleinste details in de dialoog en ook de fijnste nuances in het geluidslandschap zijn hoorbaar – u wordt volledig ondergedompeld in het verhaal.

Geniet van belevingen zoals deze zijn bedoeld.

Achter het slanke, minimalistische design gaat een baanbrekend en volledig geïntegreerd geluidssysteem schuil. Ongeacht of u naar geïntegreerde muziekdiensten luistert, zoals Spotify of Deezer, of wilt genieten van de talloze internet-radiostations, voortaan vindt u al uw favoriete muziek samengebundeld op één plek – een bijzondere oplossing met een iconische Bang & Olufsen-geluidskwaliteit.

Het geïntegreerde 3-kanaals stereosysteem biedt weliswaar voldoende vermogen om uw leefruimte te vullen, maar u kunt er ook voor kiezen om extra luidsprekers toe te voegen en uw eigen geluidslandschap te creëren.

De BeoVision Avant stuurt uw luidsprekers aan op basis van uw installatie en voorkeuren. In een complete surround-installatie met twee extra front-luidsprekers, een subwoofer en twee rear-luidsprekers, zal de BeoVision alle ingebouwde drivers inzetten op de dialoog. Maar de BeoVision Avant kan ook zelf de twee extra front-luidsprekers vervangen door de eigen drivers op te splitsen in een rechter, linker en centraal kanaal.

En om optimaal te genieten van een flexibele, discrete surround-installatie en een meerkanaals draadloos geluid sluit u onze Immaculate Wireless Sound-luidsprekers op de televisie aan.

tecHnische specificaties beovision avant

DISPLAY
55”:
Ultra High-Definition (4K), edge-type LED verlicht achterpaneel met 1.5 D local dimming

75”: Ultra High-Definition (4K), edge-type LED verlicht achterpaneel met 2D local dimming

85”: Ultra High-Definition (4K), edge-type LED verlicht achterpaneel met 2D local dimming

PLAATSINGS MOGELIJKHEDEN
Op de tafelstand wordt de televisie vanuit de 9 graden achterover leunende positie rechtop gezet. De tafelstand is alleen beschikbaar voor de 55"-versie.

Op de vloerstand kunnen zowel de 55”, 75” alsook de 85” tot een hoek van 90 graden van de muur weg worden gedraaid.

Op de muurbeugel kan het scherm van de 55"-versie tot een hoek van 60 graden van de muur weg worden gedraaid, voor de 75" en 85"-versie is dit maximaal 19 graden. Kies een rechts- of links draaiende muurbeugel.

De hierboven vermelde stands zijn gemotoriseerd

Op de vaste muurbeugel blijft het scherm op een vaste positie, vlakbij de muur.

MATERIALEN
Geanodiseerde aluminium profielen in naturel en zwar
t
Front-luidspreker bekleed met zwart textiel. Achterkant gedeeltelijk zwart en geanodiseerd aluminium. Glasplaat met grijs anti-spiegelglas

PRIJZEN
55“ BeoVision Avant & BeoRemote One Adviesprijs vanaf € 8.295,-.

75“ BeoVision Avant & BeoRemote One Adviesprijs vanaf € 14.995,-.

85“ BeoVision Avant & BeoRemote One Adviesprijs vanaf € 22.995,-.

Prijzen zijn exclusief de verschillende standopties en 3D-bril

Offerte aanvragen

Gerelateerde producten