BeoVision 14 4K

BEOVISION 14 4K

De BeoVision 14 is een 4K Ultra HD LED-televisie met een scala aan connectiviteitsmogelijkheden en geïntegreerde toegang tot al uw favoriete apps. Daarnaast biedt de televisie u een grootser en meeslepender geluid dan menig ander standalone luidsprekersysteem.

Zoveel meer dan een televisie. De BeoVision 14 is het middelpunt van al uw entertainment.

Download de BeoVision 14 brochure

BeoVision 14
BeoVision 14

PRIJS v.a.

€ 5.370

BeoVision 14

AUTHENTIEK GELUID

De ruwe schoonheid van de BeoVision 14 gaat schuil achter het fraaie beeldscherm: hier vinden we een volledig actief, 3-weg luidsprekersysteem met een krachtige bas-unit dat een, voor een televisie ongeëvenaard krachtig en precies geluid produceert. Zet u schrap voor een alles overweldigende beleving en ervaar waarom wij zeggen dat geluid het halve beeld is.

Onze vooraf ingestelde geluidsmodi werden tot in perfectie afgestemd op de verschillende genres entertainment. De Film-modus creëert een grootser geluidslandschap met meer basresponse en in de ‘s Nachts luisteren-modus wordt het geluid zodanig aangepast dat uw omgeving daar geen last van heeft. Opties te over, inclusief de mogelijkheid om uw eigen persoonlijke instellingen en modi te creëren.

Dankzij het kaliber en de verfijning van de luidsprekers van de BeoVision 14 kunt u de televisie ook als een muzieksysteem gebruiken. U hebt ook toegang tot Deezer, Spotify en TunIn Radio en dus kunt u miljoenen muziekstukken en duizenden internetradiostations via uw televisie beluisteren. Zo eenvoudig kan het zijn.

HELDERHEID IS WAT TELT. ONGEACHT DE OMSTANDIGHEDEN.

De BeoVision 14 heeft een beeldscherm met anti-reflectieglas Om u te laten genieten van een optimale kijkbeleving, ook bij helder dag- of zonlicht, werd de speciale coating aan weerszijden van het glas aangebracht. 

AUTOMATIC PICTURE CONTROL-SENSOR De functie Automatic Picture Control past met behulp van een sensor het beeld aan de intensiteit van het omgevingslicht aan, zodat de beeldkwaliteit zowel overdag als ‘s avonds optimaal blijft. 

BEELDMODI De BeoVision 14 werd ontworpen om u, ongeacht de situatie, automatisch een optimale kijkbeleving te bieden. Maar soms wilt u wellicht zelf de beeldinstellingen bepalen. Dat kan met een van de specifieke beeldmodi, zoals de Filmmodus die u in staat stelt om de kleurtemperatuur aan te passen aan de ideeën van de filmregisseur destijds. Of kies de Game-modus met een minimale input-to-outputvertraging, zodat u tijdens het spelen van uw favoriete games altijd profiteert van een optimale beeldresponse.

SPECIFICATIES BEOVISION 14 4K

AFMETINGEN (B x H x D)
40": 96,6 x 89,6 x 6,4 cm
55": 129 x 110,3 x 6,4 cm

GEWICHT
40": 37,4 kilogram
55": 59,5 kilogram

MATERIALEN
Aluminium, glas, textiel, hout en kunststof

KLEUREN
Luidsprekercovers houten lamellen: eikenhout, gerookt eiken

Luidsprekercovers textielkleuren: rumba red, midnight green, forged iron grey, driftwood beige, parisian night blue, purple heart, zwart en wit.

Aluminium frame: Natural, zwart en koperkleur

Aluminium vloerstand: Natural en zwart

Kast: zwart


PLAATSINGSMOGELIJKHEDEN

Gemotoriseerde vloerstand. om de TV met behulp van de afstandsbediening naar links of rechts te draaien.

Gemotoriseerde muurbeugel. Met de afstandsbediening kunt u de kijkhoek tot max. 90 graden aanpassen.

Muurbeugel. Handmatig draaibaar tot max. 90 graden.

Schildersezel-stand
De TV helt lichtjes, als een schilderij, achterover.


Offerte aanvragen

Gerelateerde producten