WELKOM BIJ BANG & OLUFSEN UDEN

Ontdek kwaliteit

Midden in het hart van Uden, is de B&O winkel te vinden. In de Noord-Brabantse plaats kunt u terecht voor alle Bang en Olufsen producten. Onder het genot van een goede kop koffie vertellen wij u alles over het merk en de producten van B&O. De winkel in Uden is eenvoudig te bereiken en er is genoeg parkeergelegenheid in de buurt. Ervaar het merk en kom langs! Wij geven u graag een demonstratie.

ontdek DE nieuwste producten VAN B&O

B&O Uden is een Bang & Olufsen specialist in hart en nieren. De winkel bestaat al jaren en is een bekende naam in Uden. Al jarenlang voorzien wij onze klanten van onze services en de mooist producten. Sinds 2017 hebben wij de winkel overgenomen en beheren wij met Nijmegen en Enschede drie winkels. 

Openingstijden
Maandag gesloten
Dinsdag 10:00 - 17:30 uur 
Woensdag 10:00 - 17:30 uur 
Donderdag 10:00 - 17:30 uur 
Vrijdag 10:00 - 17:30 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur

Pastoor Spieringsstraat 215-217
5401 GT Uden

0413 - 264 520

info@beo-uden.nl 

service

wij bieden kwaliteit
op alle gebieden

Installatie van uw B&O apparatuur
Wij helpen u graag op weg. Bang en Olufsen Uden heeft een speciale service. Wij sluiten uw aangeschafte producten aan en zorgen ervoor dat alles netjes wordt aangesloten. U heeft net een product van B&O aangeschaft maar weet niet hoe u deze aan moet sluiten? 

Waar u ook woont, wij komen bij u langs. Zelfs Duitsland of BelgiĆ« leveren beleveren wij. Uw Bang & Olufsen producten is onze zorg!

contact opnemen

Advies op maat
Een advies moet aansluiten bij uw wensen. In Uden werken wij alleen maar met vakmensen. Specialisten die u adviseren in uw wensen en op welke manier het product het beste gebruikt kan worden. Wij stoppen niet na uw aankoop, dan begint het pas. De beleving die u in onze winkel heeft gehad, moet thuis ook worden ervaren.

offerte aanvragen

onze favorieten