WELKOM BIJ BANG & OLUFSEN NIJMEGEN

Zorgeloos genieten

Met Bang & Olufsen haalt u een topinstallatie in huis, optimaal kijk- en luistergenot voor vele jaren. Mocht de kwaliteit desondanks te wensen over laten, dan kunt u altijd een beroep op ons doen. Onze servicemedewerkers en technische dienst helpen u graag en snel. In Nederland, maar ook onze buitenlandse klanten kunnen op service rekenen.

Ervaar de B&O producten IN de verbouwde SHOWROOM in Nijmegen

B&O Nijmegen is Bang & Olufsen specialist in hart en nieren, met een team dat klantvriendelijkheid en knowhow koppelt aan een passie voor Bang & Olufsen. We heten u van harte welkom in onze showroom op de St. Annastraat 52 in Nijmegen.

Openingstijden
Maaandag op afspraak
Dinsdag 10.00 - 17.30 uur
Woensdag 10.00 - 17.30 uur
Donderdag 10.00 - 20.00 uur
Vrijdag 10.00 - 17.30 uur
Zaterdag 10.00 - 17.00 uur

Wilt u onze winkel buiten deze reguliere tijden bezoeken? Dat is mogelijk gedurende de hele week. Belt u ons gerust voor een afspraak op 024-322 28 49.


service

wij bieden kwaliteit
op alle gebieden

Installatie van uw B&O apparatuur
U heeft net een product van B&O aangeschaft maar weet niet hoe u deze aan moet sluiten? Geen probleem, wij komen graag bij u thuis en sluiten al uw apparatuur graag voor u aan zodat u zorgeloos kunt genieten.

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor een demonstratie van Bang & Olufsen producten. Wij komen uw B&O apparatuur installeren door heel Nederland en Belgiƫ. Afstand is voor ons geen probleem. Van Amsterdam tot Maastricht en van Groningen tot Antwerpen, wij staan voor u klaar. Leveren en installeren in Duitsland is ook mogelijk.

contact opnemen

Offerte op maat
Wij komen bij u op bezoek en onze B&O specialisten zullen u adviseren op het gebied van audio en video. Op deze manier haalt u het maximale uit uw Bang & Olufsen apparatuur.

Omdat wij over een ruim assortiment Second Life producten beschikken is het mogelijk dat wij ook Second Life apparatuur van B&O meenemen in de offerte indien gewenst.

Dat is de flexibiliteit van B&O Nijmegen.

offerte aanvragen

onze favorieten