WELKOM BIJ BANG & OLUFSEN ENSCHEDE

Ontdek kwaliteit

Onze voordeur deelde we in Enschede met House of SnoBs; het meest exclusieve warenhuis van Oost-Nederland. Bij House of SnoBS kunt u terecht voor bijna alles wat u zoekt. Medio april 2018 komt onze nieuwe vestiging in het Oosten van Nederland. Tot deze tijd ben u natuurlijk welkom in Nijmegen of Uden.

ontdek DE nieuwste producten VAN B&O

B&O Nijmegen/Uden is specialist in hart en nieren. Al jarenlang voorzien wij onze klanten van onze services vanuit Nijmegen. 

Openingstijden
Maandag op afspraak
Dinsdag 10:00 - 17.30 uur
Woensdag 10:00 - 17.30 uur
Donderdag 10:00 - 20.00 uur
Vrijdag 10:00 - 17.30 uur
Zaterdag 10:00 - 17.00 uur

St. Annastraat 52-54
6524 GE Nijmegen

024 - 322 28 49
info@beo-nijmegen.nl

service

wij bieden kwaliteit
op alle gebieden

Installatie van uw B&O apparatuur
U heeft net een product van B&O aangeschaft maar weet niet hoe u deze aan moet sluiten? Geen probleem, wij komen graag bij u thuis en sluiten al uw apparatuur graag voor u aan zodat u zorgeloos kunt genieten.

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor een demonstratie van Bang & Olufsen producten. Wij komen uw B&O apparatuur installeren door heel Nederland en Belgie. Afstand is voor ons geen probleem. Van Amsterdam tot Maastricht en van Groningen tot Antwerpen, wij staan voor u klaar. Leveren en installeren in Duitsland is ook mogelijk.

contact opnemen

Offerte op maat
Wij komen bij u op bezoek en onze B&O specialisten zullen u adviseren op het gebied van audio en video. Op deze manier haalt u het maximale uit uw Bang & Olufsen apparatuur.

Omdat wij over een ruim assortiment Second Life producten beschikken is het mogelijk dat wij ook Second Life apparatuur van B&O meenemen in de offerte indien gewenst.

Dat is de flexibiliteit van B&O Enschede.

offerte aanvragen

onze favorieten