WELKOM BIJ BANG & OLUFSEN ENSCHEDE

Ontdek kwaliteit

Onze voordeur delen we in Enschede met House of SnoBs; het meest exclusieve warenhuis van Oost-Nederland. Bij House of SnoBS kunt u terecht voor bijna alles wat u zoekt. Van kleding & lingerie tot B&O en van een heerlijke lunch tot een niche parfum. House of SnoBs biedt ons de mogelijkheid om in een sfeervolle en zeer prettige ambiance de nieuwste technieken en producten van Bang & Olufsen te demonstreren.

ontdek DE nieuwste producten VAN B&O

B&O Enschede is specialist in hart en nieren. Al jarenlang voorzien wij onze klanten van onze services vanuit Nijmegen. Sinds 2015 hebben wij onze deuren geopend in Enschede bij House of Snobs. 

Openingstijden
Maandag t/m woensdag op afspraak
Donderdag 10:00 - 18:00 uur
Vrijdag 10:00 - 18:00 uur
Zaterdag 10:00 - 17:00 uur

House of Snobs
H.J. van Heekplein 1
7511HL Enschede

053 - 432 14 00

info@boenschede.nl

service

wij bieden kwaliteit
op alle gebieden

Installatie van uw B&O apparatuur
U heeft net een product van B&O aangeschaft maar weet niet hoe u deze aan moet sluiten? Geen probleem, wij komen graag bij u thuis en sluiten al uw apparatuur graag voor u aan zodat u zorgeloos kunt genieten.

Daarnaast kunt u ook bij ons terecht voor een demonstratie van Bang & Olufsen producten. Wij komen uw B&O apparatuur installeren door heel Nederland en Belgie. Afstand is voor ons geen probleem. Van Amsterdam tot Maastricht en van Groningen tot Antwerpen, wij staan voor u klaar. Leveren en installeren in Duitsland is ook mogelijk.

contact opnemen

Offerte op maat
Wij komen bij u op bezoek en onze B&O specialisten zullen u adviseren op het gebied van audio en video. Op deze manier haalt u het maximale uit uw Bang & Olufsen apparatuur.

Omdat wij over een ruim assortiment Second Life producten beschikken is het mogelijk dat wij ook Second Life apparatuur van B&O meenemen in de offerte indien gewenst.

Dat is de flexibiliteit van B&O Enschede.

offerte aanvragen

onze favorieten