BeoSound Shape

UW favoriete band naast u

Bereid u voor op een innovatieve en sociale muziekbeleving waarbij het voelt alsof de band in uw kamer staat. Dankzij de opstelling met meerdere luidsprekers weet de BeoSound Shape op slimme wijze het gevoel te creëren dat u naar een concert luistert en de zanger en instrumenten bij u in de kamer staan.

Download de BeoSound Shape brochure

BeoSound-Shape-los-Bang-en-Olufsen-Nijmegen-Enschede-Uden.jpg
BeoSound-Shape-voor-de-sfeer-Bang-en-Olufsen-Nijmegen-Enschede-Uden.jpg

Prijs v.a.

€ 2.950

EEN SUBLIEM GELUIDSKLIMAAT
De BeoSound Shape is de designgerichte oplossing voor het heersende probleem van slechte akoestiek in open multifunctionele ruimten. De demperelementen absorberen de geluidsgolven in plaats van ze te weerkaatsen, waardoor niet alleen de muziekbeleving verbetert maar ook de akoestiek in de ruimte, zelfs wanneer het systeem uit staat.

ONGELOOFLIJKE GELUIDSWEERGAVE
Niet langer afgesloten luisteren op de ‘sweat spot’. De BeoSound Shape biedt iedereen een overweldigende en sociale geluidservaring. In plaats van geluid voor een enkele vaste positie te optimaliseren, verdeelt ons unieke upmixing-algoritme de signalen op slimme wijze over de luidsprekers, waardoor het resulterende signaal vanuit elke luisterpositie in het midden wordt weergegeven. Het resultaat: Uw wand wordt een podium wanneer de leadzanger in het midden verschijnt en instrumenten vanaf de zijkanten aansluiten. Ze blijven ogenschijnlijk op hun plaats staan, zelfs wanneer u rondloopt.

MODULAIR SYSTEEM
Nooit eerder kon u zelf de grootte, vorm en kleur van uw luidsprekersysteem bepalen. Zelfs de geluidsprestatie is in overeenstemming met uw voorkeuren. Het modulaire elementenconcept achter de BeoSound Shape is gebaseerd op één geometrische vorm: de zeshoek.

Elk element dient als luidspreker, versterker of akoestische demper en kan in eindeloze combinaties en groottes worden samengesteld voor zowel grote als kleine ruimten.

UW EIGEN BEOSOUND SHAPE ONTWERPEN
Dankzij onze online configuratietool wordt het leuk en eenvoudig om het design van uw BeoSound Shape te personaliseren. Bepaal eerst de grootte en de look van uw luidsprekersysteem. Vervolgens hoeft u alleen nog het prestatieniveau te kiezen dat aan uw behoeften voldoet.

PRESTATIES
Stel u wilt de akoestische eigenschappen van een grote ruimte met veel harde oppervlakken verbeteren. In dat geval is het belangrijk om voldoende akoestische demperelementen in uw design op te nemen zodat het geluid niet op de muur afketst. Met een uitgebreide installatie van luidsprekerelementen verandert een drukke hotellobby ’s avonds moeiteloos in een gezellige cocktailbar met de perfecte muzikale sfeer.

ESTHETICA
De BeoSound Shape is meer dan alleen functioneel. Dankzij onze selectie van hoogwaardige textielcovers, waaronder exclusieve wolstoffen van Kvadrat, wordt muziek ook een tastbare en esthetische ervaring. De ene configuratie is de andere niet, maar ze zijn zonder twijfel allemaal in staat om iedere muur en elke ruimte van een uniek accent te voorzien.

DESIGN DAT IN BEWEGING IS
De BeoSound Shape is een uniek en flexibel luidsprekersysteem dat met uw veranderende levensstijl kan meegroeien. Rangschik de elementen om een nieuw patroon te maken, wijzig de kleuren wanneer u uw interieur verandert of voeg meer elementen toe om de geluidsprestaties of geluiddempende eigenschappen te versterken

SPECIFICATIES BEOSOUND SHAPE

VERSTERKERELEMENT
Gewicht: 2 kilogram + 400 gram (textielcover)
Eindversterkers: 8 x 80 watt (klasse D)
Maximum aantal luidsprekers per versterker: 4
Behuizingskleur: Zwart

AANSLUITINGEN
-AC-stroom (houd er rekening mee dat wanneer er meerdere versterkers zijn, elke versterker zijn eigen AC-stroomaansluiting nodig heeft)
- Digitale audio-ingang Toslink
- USB (voor bediening en software-update)
- PowerLink-ingang
- Versterkeringang (geluids- en bedieningsingang) voor seriekoppeling van versterkers
- Versterkeruitgang (geluids- en bedieningsuitgang) voor seriekoppeling van versterkers
- 4 luidsprekers met uitgang voor 4 kabels

KLEUREN
Zwart, Brazilian clay, Infantry green, Parsian night, Purple heart, Wild dove grey, bruin, Moss Green, Pink, Dark blue

DRAADLOZE NETWERKEN
Wifi/WLAN 802.11 a/b/g/n/ac (2,4 GHz en 5 GHz)
Bluetooth 4.1

LUIDSPREKERELEMENT

Gewicht: 1,9 kilogram + 400 gram (textielcover)
Kastprincipe: Gesloten kast
Behuizingskleur: Zwart

AANSLUITINGEN
1 luidspreker met ingang voor 4 kabels Luidspreker-drivers:
51⁄4” woofer
3⁄4” tweeter

AKOESTISCH DEMPERELEMENT
Gewicht: 510 gram + 400 gram (textielcover)
Behuizingskleur: Zwart
Opmerking: de akoestisch demperelementen kunnen ook als lege elementen worden gebruikt om bijvoorbeeld kabels, stekkerdozen en stroomadapters in te verbergen. U hoeft alleen het dempingsmateriaal te verwijderen.

AFMETINGEN EN GEWICHT VAN DE BEOSOUND CORE
Diameter van de voet: 151,2 milimeter
Hoogte: 43,5 milimeter
Gewicht: 290 gram
Gewicht USB-C-voeding: 150 gram

Offerte aanvragen

Gerelateerde producten