BeoSound Essence

geavanceerde gebruiksvriendelijkheid

De BeoSound Essence is een one-touch muzieksysteem dat u aan de muur bevestigt of daar neerzet waar het u het beste uitkomt. Het design is bijzonder minimalistisch en maakt het bedienen van uw muziek tot kinderspel omdat u directe toegang heeft tot de vele muziekdiensten en de duizenden internet-radiostations wereldwijd. De luxe van eenvoud. De BeoSound Essence biedt u met slechts vier knoppen een ongekende eenvoud en laat u genieten van een weergaloze luisterbeleving. U hebt graag alles onder controle? Wij hebben de app voor u. Met de BeoMusic App hebt u volledige controle over uw muziek; waarnaar u wilt luisteren en waar in huis u daarnaar wenst te luisteren. Eenvoudig, intuïtief en uniek.

Download de BeoSound Essence brochure

BO_MIDDEL_B.jpg
BO_GROOT_BE.jpg

PRIJS v.a.

€ 870

BeoSound-Essence-Bang-Olufsen-Nijmegen-1.jpg

Tegenwoordig beluisteren we een hoop van onze muziek op onze mobiele telefoon of tablet. Het nadeel is wel dat we onze muziek verspreiden over verschillende apparaten, wat het afspelen ervan ingewikkelder maakt. Aansluiten op het geluidssysteem kost net iets te veel moeite. De BeoSound Essence maakt daar verandering in: het geluidssysteem zorgt ervoor dat u per direct uw favoriete muziek kunt beluisteren in Bang & Olufsen kwaliteit.

Het BeoSound Essence geluidssysteem bestaat uit twee componenten: een aluminium BeoSound Remote en een kastje die alles heeft wat je nodig hebt to let the magic happen.

Het kastje is het centrum voor AirPlay streaming, DLNA streaming, verbinding met Spotify, QPlay en de connectie met duizenden internationale radiostations.

Plaats de BeoSound Essence Remote waar u dit het handigst vindt. Aan de muur naast het lichtknopje, in de keuken naast de broodtooster zodat u ‘s ochtends met uw favoriete muziek wakker wordt, op de salontafel naast de afstandsbediening van de televisie…Waar u maar wilt. Combineer het BeoSound Essence geluidssysteem met Bang & Olufsen speakers en vul met slechts één druk op de Remote uw woning met het geweldige Bang & Olufsen geluid wat u van ons gewend bent. Het functionele, simplistische design zorgt ervoor dat de Remote alles behalve storend is in het interieur van uw woning. Sterker nog, de Remote is in alle opzichten een aanvulling aan uw leven, zowel in design als in functie.

technische specificaties beosound essence

ONTWERPER
Frackenpohl Poulheim 

PLAATSINGSMOGELIJKHEDEN
Afstandsbediening: aan de muur of als tafelstand
Hideaway box: op een willekeurige plek in de buurt van de luidsprekers

AFMETINGEN
Gemonteerd aan de muur: 6,6 (diameter) X 2,2 cm (hoogte)  
Tafelstand: 11,5 cm X 8,7 cm X 2,6 cm
Hideaway box: 31 cm X 10,5 cm X 3,4 cm 

MUZIEKAANSLUITINGEN
BeoLink Multiroom, Apple AirPlay, DLNA – DMR, Bluetooth 4.0, Spotify Connect*, QPlay 2.0*, Deezer*, TuneIn / Internet Radio*
*Afhankelijk van de markt

HIDEWAY BOX-AANSLUITINGEN
2 X Power Link-aansluitingen (RJ45) met ieder twee kanalen voor het aansluiten van luidsprekers
1 X Line-in (RCA) met detectie
1 X Ethernet
1 X IR 
1 X Aansluiting voor voeding

Op één systeem kunt u maximaal drie BeoSound Essence Remotes aansluiten.

Tussen hideaway-box en afstandsbediening: draadloos (Bluetooth met laag energieverbruik). Over het algemeen zijn het discrete kastje en de BeoSound Essence Remote volledig operationeel wanneer deze worden gebruikt in een vierkante ruimte van maximaal 9 x 9 meter. 

Verbinding tussen hideaway box en thuisnetwerk: draadloos, WiFi

Offerte aanvragen

Gerelateerde producten