BeoSound 1

BEOSOUND 1

De BeoSound 1 is een draagbaar, draadloos luidsprekersysteem met een indrukwekkende 360-graden geluidsperformance, in een oersolide aluminium kast die speciaal werd ontworpen voor mobiliteit. Het systeem biedt geïntegreerde toegang tot Spotify, Deezer, QPlay en TuneIn en functioneert eveneens op batterij. Dankzij de toepassing van de BeoLink Multiroom Technology kunt u al uw Bang & Olufsen-producten tot één draadloos systeem samenvoegen.

De BeoSound 1 is een draagbare luidspreker die ondersteuning voor uiteenlopende technologieën biedt als Google Cast™, Bluetooth, AirPlay en DLNA.

Een set draadloze luidsprekers met een indrukwekkend 360-graden sferisch geluid. De luidsprekers werden speciaal ontworpen om de luisteraar een ongeëvenaard gebruiksgemak, in combinatie met mobiliteit en een magische geluidsbeleving te bieden. Met geïntegreerde toegang tot uw favoriete streamingdiensten en een snelle en gemakkelijke connectiviteit dankzij Google Cast, Bluetooth, AirPlay en DLNA.

Download de BeoSound 1 brochure

Beosound 1
Beosound 1 op tafel

PRIJS v.a.

€ 1.295

Beosound 1

specIFICATIES BEOSOUND 1

AFMETINGEN (B x H x D)
32,7 x 16,2 x 12,5 cm

GEWICHT
3.5 kilogram

BATTERIJ
Oplaadbare Li-ion-batterij voor max. 16 uur* / 4 uur** luisterplezier. *Batterijcapaciteit bij gebruik op een gemiddeld volumeniveau. **Batterijcapaciteit bij gebruik op een hoog volumeniveau.

EINDVERSTERKERS
1 x 40 watt klasse D voor full-range driver
1 x 20 watt klasse D voor woofer

CONNECTIE MUZIEKDIENSTEN
Apple AirPlay
Google Cast*
Bluetooth-audiostreaming
DLNA - DMR
Spotify Connect
QPlay 2.0 (alleen China) *afhankelijk van de markt

FREQUENTIEBEREIK
35 -24.300 Hz

LUIDSPREKER-DRIVERS
1 x 1 ½" full-range
1 x 4" woofer

Offerte aanvragen

Gerelateerde producten